Gloria Polo WEB     Ves splet                
Najiskreneje se zahvaljujem vsem v številnih deželah in tudi vsem v Kolumbiji za vabila k mojemu pričevanju, ter za prevode, ki ste jih opravili v različne jezike. BOG naj vam poplača, da ste odprli svoje srce za to poslanstvo!. Vse moje materiale in podlage in pričevanja vere, lahko uporabite tako, kot vam narekuje SVETI DUH. TODA, PROSIM NIČESAR VSEBINSKO NE SPREMINJAJTE - nujno vas prosim, NE SPREMINJAJTE MOJIH IZJAV! Kot že verjetno veste, nimam nobenih pridobitniških interesov. Moje edino poslanstvo, moja usoda, moja neskončna žeja je, tolažiti Presveto Jezusovo Srce in da bi se vi, moji bratje in sestre v GOSPODU, rešili pred večnim pogubljenjem. V svoji revščini želim biti GOSPODU povsem poslušna in GA nadvse ljubiti. V svoji ponižnosti vas prosim, molite zame in mojo družino, kakor vam tudi jaz obljubljam, da vas bom vedno vključevala v svoje molitve. Združena z vsemi vami, povezana v sestrski medsebojni molitvi     -     Gloria I) Človekovo življenje:

- spoznavati in ljubiti Boga:
"1  BOG, ki je sam po sebi neskončno popoln in blažen, je po svojem načrtu iz čiste dobrote svobodno ustvaril človeka, da bi ga naredil deležnega blaženosti božjega življenja. Zato je Bog vedno in povsod blizu človeku. Kliče ga in mu pomaga, da bi iskal, spoznaval in ljubil Boga z vsemi svojimi močmi. Bog sklicuje ljudi, ki jih je greh razkropil, v edinost svoje družine, Cerkve. To dela po svojem Sinu, ki ga je ob dopolnitvi časov poslal kot Odrešenika in Zveličarja. V njem in po njem kliče ljudi, da v Svetem Duhu postanejo njegovi posinovljeni otroci in torej dediči njegovega blaženega življenja."
Iz predgovora, Katekizem katoliške Cerkve, (Družina, Ljubljana,1993)

BOG mi je dal nalogo, ko mi je rekel: "O tem dogodku ne boš pripovedovala samo 1.000-krat, temveč ga boš 1.000 x 1.000-krat ponovila. Gorje njim, ki te bodo poslušali in svoje življenje kljub temu ne bodo spremenili. Take osebe bodo potem sojene po strožjih merilih. To bo veljalo tudi zate, če boš drugič prišla sem. Tudi moji maziljenci bodo sojeni strožje, prav tako kot tvoji poslušalci. Ni hujše naglušnosti, kot je naglušnost tistega, ki preprosto noče slišati."

                                             Dr. Gloria Constanza Polo


BRATJE IN SESTRE V GOSPODU JEZUSU KRISTUSU:
Predno bo kdo slabo govoril o Katoliški Cerkvi,
naj dobro spozna našo mater Cerkev
in se dodobra seznani z njo!
    »…Jaz sem živi kruh, ki sem prišel iz nebes. Če kdo jé od tega kruha, bo živel vekomaj. Kruh pa, ki ga bom dal jaz, je moje meso za življenje sveta. Kdor jé moje meso in pije mojo kri, ima večno življenje in jaz ga bom obudil poslednji dan.«   (Jn 6,51,54)
Trinajst let je sedaj mimo, odkar sem smela izkusiti to čudovito versko doživetje. To je bil velik dar Božje milosti, ko je v SVOJEM velikem usmiljenju dopustil, da sem smela svojo življenjsko pot doživeti in živeti kot katoličanka.
Kako velika je šele moja bolečina, če pomislim na prejšnja leta svojega življenja, v katerih sem bila katoličanka z »varčevalnim programom.« GOSPODU BOGU se zahvaljujem, da mi je dal za mater Katoliško Cerkev.
Iz vsega srca in iz vse svoje duše se čutim v imenu JEZUSA KRISTUSA zavezana papežu, NJEGOVIM namestnikom na zemlji, duhovnikom, redovnikom vse Rimokatoliške cerkve. Vsem njim sem slepo poslušna, kajti to je naloga, ki mi jo je dal naš Gospod Jezus Kristus, ko mi je dovolil, da sem se vrnila v to zemeljsko življenje.
V globokem doživetju pred Najsvetejšim oltarnim zakramentom sem smela, jaz, nevredna in bedna dekla GOSPODOVA, začutiti božanskost pravega MIRU in prave LJUBEZNI, kot neke vrste predokus nebeškega raja.
Prisrčno vabim vse sestre in brate, da podrobneje in bolje spoznajo Rimo-Katoliško Cerkev, predno o njej slabo in sovražno govorijo ali pišejo, da bi dojeli, da je Cerkev, ki jo je postavil GOSPOD, varuhinja PRAVE VERE.
Vse ljudi vabim, da bi postali in bili častilci našega GOSPODA in BOGA! Tisti, ki dnevno obiskuje NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA v Najsvetejšem oltarnem zakramentu in ga s tem časti, ne bo nikoli dvomil, kaj je prava vera, ali se zgubil, saj GOSPOD BOG sam vtisne v notranjost vsakega bitja LJUBEZEN IN HVALEŽNOST do svete matere Cerkve.

V LJUBEZNI našega GOSPODA JEZUSA KRISTUSA vas vse ljubim in objemam

                                              Gloria Polo

 

Naj bo prisotnost te spletne strani začetek novega življenja – po velikem BOŽJEM usmiljenju in na osnovi mističnega doživetja, ki ga je GOSPOD dal gospe dr. Gloriji POLO ORTIZ 5. maja 1995, v Bogoti, Kolumbija, potem ko je vanjo udarila strela in je bila praktično klinično mrtva. Tudi njen nečak je bil zadet, vendar te nesreče ni preživel. Oba sta bila po poklicu zobozdravnika.

          Guadalupska Devica, zaščitnica nerojenega življenja -
- prosi za nas!»Zelo močno je deževalo. Z nečakom sva šla skupaj pod premajhnim dežnikom, moj mož pa je imel dežni plašč in je šel brez dežnika vzdolž zidu glavne knjižnice. Midva z nečakom sva skakala med velikimi lužami, da bi se jim izognila. Zaradi tega nisva opazila, da sva se zelo približala drevoredu. In medtem, ko sva ravno hotela preskočiti veliko lužo, naju je že zadela strela. Oba sva bila pri tem močno opečena. Nečak je izdihnil na kraju samem in ga niso mogli več reanimirati.«

Posebne storitve:

Dodaj med moje priljubljene

slovenian.gloriapolo.net uporabiti kot delete (startno)

Priporočite to internetno stran prijateljem


Gloria TV

Dobre
novice
Ste obiskovalec številka:

Counter

Kostelose Zähler und WEB-statistiken

Na teh spletnih straneh objavljena gradiva in/ali časopisni članki, kakor tudi radijske ali TV oddaje se smejo uporabiti le pod pogojem, da je vir teh gradiv nedvoumno naveden. Pod nobenimi pogoji pa ni dovoljeno prodajati ali dajati v najem tekste, fotografije, audio ali video posnetke. Vse pravice so pridržane ® dr. Gloria Polo, Bogota, Republika Kolumbija, 2009.